Wij zijn trots om ons project in Boxtel te presenteren: een moderne eiken keukenwand met kookeiland. Met zorg en vakmanschap hebben wij deze unieke keuken gemaakt om aan de wensen van onze gewaardeerde klant te voldoen.

De keukenwand is vervaardigd van hoogwaardig eikenhout fineer en is voorzien van prachtige donkerbruine beits, waardoor een warme en stijlvolle uitstraling wordt gecreëerd. Om de houtnerf subtiel naar voren te laten komen en tegelijkertijd duurzaamheid te waarborgen, hebben we de fronten mat afgelakt. Dit geeft de keuken een eigentijdse uitstraling die perfect past in een modern interieur.

Het kookeiland is het middelpunt van deze keuken en biedt zowel functionaliteit als esthetiek. Met voldoende werkruimte is het eiland ideaal voor gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Het eikenhout van het kookeiland sluit naadloos aan bij de keukenwand en zorgt voor een harmonieus geheel.

Het blad van het kookeiland is vervaardigd van hoogwaardig composiet met een verfijnde marmerlook. Dit geeft de keuken een luxe uitstraling en biedt tegelijkertijd duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het composietmateriaal is bestand tegen vlekken, krassen en hitte, waardoor het perfect is voor intensief gebruik in de keuken. Bovendien loopt het marmerlookmotief door in de achterwand, wat een gevoel van continuïteit en stijlvolle eenheid creëert.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte keukenwand met kookeiland, zoals ons project in Boxtel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan klaar om uw ideeën en wensen om te zetten in een prachtig en functioneel meubelstuk waar u jarenlang van kunt genieten.

Kies voor vakmanschap, kies voor kwaliteit, kies voor Meubelmakerij den Berg.