Maak kennis met onze laatste creatie voor een klant uit Liempde: een prachtige akoestische wand met geïntegreerd Tv-meubel, ontworpen om functionaliteit en stijl te combineren.

Het zwevende Tv-meubel, vervaardigd van hoogwaardig MDF en professioneel in zijdeglans gespoten, biedt niet alleen een elegante uitstraling maar ook praktische opbergruimte met lades voor al je multimedia-apparatuur.

De moderne akoestische wand, een echte eyecatcher, is gemaakt van eiken latten met akoestisch vilt. Dit zorgt niet alleen voor een esthetische toevoeging aan de ruimte maar ook voor geluidsabsorptie, waardoor een rustige en aangename sfeer wordt gecreëerd.

In de wand is een speciaal eiken vak gemaakt voor de TV, waardoor deze naadloos geïntegreerd wordt in het ontwerp en tegelijkertijd de akoestische eigenschappen van de wand behouden blijven.

Bij Meubelmakerij den Berg streven we ernaar om maatwerk te leveren dat voldoet aan al jouw wensen. Of het nu gaat om een Tv-meubel, akoestische wand of ander maatwerk meubelstuk, wij gaan voor een perfecte combinatie van functionaliteit en design. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!