Welkom bij Meubelmakerij Den Berg, de plek waar ambacht en innovatie hand in hand gaan om unieke, op maat gemaakte keukens en kasten te creëren.

Ons bedrijf begon in 1983, toen de oprichter Martien Roestenburg zijn passie voor meubelmaken omzette in een onderneming. Gedreven door vakmanschap en de ambitie om klanten iets unieks te bieden, bouwde hij een reputatie van hoge kwaliteit op.

In 2018, werd het tijd voor een nieuwe generatie om het bedrijf voor te zetten. Ondernemers Max en Dion namen het stokje over, vastbesloten om de traditie van vakmanschap voort te zetten.

Vandaag de dag is Meubelmakerij Den Berg trots op haar sterke focus op de particuliere markt, waarbij we de wensen van onze klanten vertalen naar realiteit. Of het nu gaat om een moderne keuken of een klassieke houten kast, bij ons is alles mogelijk in ontwerp en uitvoering.

We combineren diverse houtsoorten zoals eiken, kersen, beuken, noten, MDF, en multiplex met andere materialen als glas, rvs en natuursteen. Ieder project begint met een uitgebreide schetsfase, waarin we samen met de klant hun gewenste meubel visualiseren. De productiefase is een proces van nauwkeurige ambacht, waarbij we continu in contact staan met de klant om ervoor te zorgen dat hun wens tot in detail gerealiseerd wordt. Of u nu op zoek bent naar een enkel meubelstuk of een volledig nieuw interieur, wij staan klaar om uw wensen te verwezenlijken.

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en de essentiële ‘klik’ om van uw wens ons werk te maken. Daarom nodigen we u uit om uw plannen te bespreken en samen te kijken hoe we uw perfecte meubel kunnen realiseren. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in onze werkplaats in Liempde.

Max

Meubelmaker

Ontwerpend meubelmaker. Opleiding genoten aan het interieur college te Nieuwegein

Dion

Meubelmaker

Meubelmaker. Opleiding genoten aan de meubelvakschool in Turnhout.

Robin

Meubelmaker

Meubelmaker. Opleiding genoten aan het Summa college te Veldhoven.