In dit project hebben we een prachtige slaapkamerkast onder een schuine kant mogen ontwerpen en vervaardigen, waarbij functionaliteit en uitstraling naadloos samenkomen.

Deze op maat gemaakte slaapkamerkast is een creatie van wit plaatmateriaal, zorgvuldig vervaardigd om te passen onder de schuine lijnen van de ruimte. Het gebruik van dit materiaal resulteert niet alleen in een eigentijdse uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en stijl die vele jaren meegaan. De subtiele schoonheid wordt versterkt door de slim ingefreesde handgrepen, zonder afbreuk te doen aan gebruiksgemak.

Achterin de kast hebben we slimme en sfeervolle dimbare verlichting ingebouwd, waardoor de kast niet alleen een opslagoplossing is, maar ook een aangename uitstraling heeft. Of het nu gaat om het vinden van kledingstukken of het creëren van een rustige sfeer, de verlichting voegt extra comfort toe aan deze op maat gemaakte creatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe Meubelmakerij Den Berg uw idee kan omzetten in prachtige meubelstukken die een leven lang meegaan.