Ontdek de elegantie en het vakmanschap van onze creatie voor een klant uit Liempde: een maatwerk keukenwand met kookeiland, ontworpen om functionaliteit en stijl te combineren.

De keukenwand is vervaardigd uit MDF eiken en beplakt met HPL in de prachtige kleur mineraalgroen 964 van Easy Touch. Deze moderne en verfijnde kleur zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling in de keuken. De keukenwand is verder voorzien van een eiken ophangbank met geïntegreerde ledverlichting, die niet alleen praktisch is maar ook een sfeervolle ambiance creëert.

Het kookeiland, gemaakt van MDF eiken en mat gelakt, vormt het hart van de keuken. Het 20mm dikke Ceramiek Cueva Nero blad biedt zowel duurzaamheid als stijl. In het blad is een vlak ingebouwde Reginox Houston spoelbak geplaatst, samen met een ingebouwde afzuigkap, wat zorgt voor een strak en naadloos geheel. De greeploze kasten, gerealiseerd door middel van greeplijsten, versterken het minimalistische en moderne design.

Bij Meubelmakerij den Berg streven we ernaar om maatwerk oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij jouw behoeften en stijl. Of het nu gaat om een keukenwand, kookeiland of ander maatwerk meubelstuk, wij zetten ons in om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!