Stap binnen in de wereld van moderne elegantie met onze recente creatie voor een klant uit Boxtel. We hebben een prachtige donkere hoekkeuken met schiereiland en hoge kasten, samen met een lichte wandkast met ingebouwde haard, gerealiseerd. Elk detail is met zorg ontworpen en vervaardigd.

De keuken is gemaakt van hoogwaardig MDF beplakt met Fenix HPL, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Het greeploze design, mogelijk gemaakt door zwarte greeplijsten, creëert een naadloze en eigentijdse look. Het lichte 20mm dik gepolijste blad van keramiek met marmerlook, genaamd Macchia Vecchia, is een hoogwaardig en praktisch element van de keuken. Dit blad is eenvoudig te onderhouden, bestand tegen hoge temperaturen en absorbeert geen vloeistoffen, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik in een keuken zonder afbreuk te doen aan zijn luxe uitstraling.

De lichte wandkast met ingebouwde haard, gemaakt van MDF en professioneel gespoten in zijdeglans wit, voegt een warme en moderne sfeer toe aan de ruimte. Voorzien van lades, zwevende banken en strakke koof rondom de haard, is dit meubel niet alleen functioneel maar ook een decoratief element in de kamer.

Bij Meubelmakerij den Berg streven we ernaar om jouw idee werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een keuken, wandkast met haard of ander maatwerk meubelstuk, wij zetten ons in om aan al jouw wensen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!