Graag presenteren wij ons project met het bedrijf Full Frame uit Tilburg.

Full Frame gaf ons de opdracht om hun volledige kantoorpand opnieuw in te richten. Bij dit project hebben we deels gebruikgemaakt van door ons eerder gemaakte bestaande kasten, waarbij we ons vooral hebben gericht op het upgraden van de uitstraling. De fronten van de kasten zijn vervaardigd van plaatmateriaal met een prachtige houtstructuur, waardoor ze een warme en natuurlijke uitstraling hebben gekregen. Door het toepassen van dit materiaal hebben we de bestaande kasten nieuw leven ingeblazen en ze naadloos laten aansluiten bij de rest van het kantoorinterieur.

Naast het renoveren van de kasten, hebben we ook volledig nieuwe bureaus ontworpen en vervaardigd voor Full Frame. Deze bureaus zijn voorzien van een handgemaakt stalen onderstel, dat een eigentijdse en industriële uitstraling geeft aan de werkplekken. Met oog voor detail en functionaliteit hebben we ervoor gezorgd dat de bureaus voldoen aan de specifieke behoeften van Full Frame, waardoor ze perfect passen bij de rest van het kantoorontwerp.

Bij het ontwerpen en vervaardigen van meubels houden we altijd rekening met de wensen en eisen van onze klanten. We geloven dat maatwerk essentieel is om unieke en gepersonaliseerde meubelstukken te creëren. Met ons vakmanschap en onze expertise zorgen we ervoor dat elk meubelstuk tot in de kleinste details wordt geperfectioneerd, om zo een optimale kwaliteit te waarborgen.

Als u op zoek bent naar maatwerkmeubels van hoge kwaliteit, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken en u te voorzien van meubelstukken die perfect passen bij uw behoeften en smaak.