Voor een bijzondere klant hebben we een prachtige kamerkast met geïntegreerde werkplek ontworpen en vervaardigd. Het stralende witte gedeelte van de kast is vervaardigd uit hoogwaardig gespoten plaatmateriaal, dat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een mooi uitstraling toevoegt aan de ruimte. De fronten van de kast zijn met zorg gemaakt van MDF eiken fineer, wat zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling die moeiteloos opgaat in diverse interieurstijlen.

De praktische kant van de kamerkast komt naar voren in het ruime werkblad. Dit grote werkoppervlak biedt voldoende ruimte om te werken of studeren. Bovendien hebben we functionaliteit gecombineerd met sfeer door twee zwevende planken te integreren, die niet alleen extra opbergruimte bieden, maar ook zijn uitgerust met subtiele LED-stripverlichting. Deze verlichting voegt niet alleen elegantie toe aan de kamerkast, maar zorgt ook voor praktisch licht op het werkblad.

Bent u op zoek naar een meubelstuk dat past bij uw persoonlijke stijl en tegelijkertijd functioneel is? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.