Onlangs hadden we het genoegen om voor een gewaardeerde klant in Liempde een op maat gemaakte kast te vervaardigen. Deze opdracht omvatte een kast die slim gebruik maakt van de ruimte onder de trap, met een doordacht ontwerp dat zowel stijlvol als praktisch is

De kast is vervaardigd uit kwalitatief MDF eiken fineer en is met precisie bewerkt om de gewenste uitstraling te bereiken. De elegante zwarte beits en hoogwaardige lak geven de kast niet alleen een tijdloze charme, maar zorgen ook voor duurzaamheid en langdurige schoonheid.

Een opvallend kenmerk van deze kast zijn de twee ingebouwde wijnkoelers, die luxe toevoegen aan de ruimte en perfect zijn voor het bewaren van uw favoriete wijnen op de ideale temperatuur. Daarnaast hebben we een taatsdeur geïntegreerd die dienst doet als afscheiding naar de gang. Deze deur voegt niet alleen privacy toe, maar dient ook als een prachtig accent in het interieur.

Bij Meubelmakerij den Berg gaat onze aandacht voor detail verder dan het zichtbare. Aan de achterzijde van de kast hebben we subtiel de vloerverwarmingsunit weggewerkt, waardoor een opgeruimde uitstraling wordt gecreëerd.

Bent u op zoek naar op maat gemaakte meubeloplossingen die uw leefruimte verrijken? Kies dan voor Meubelmakerij den Berg – waar meesterlijk vakmanschap en persoonlijke aandacht samenkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw volgende project te bespreken.