Ontdek de perfecte samensmelting van functionaliteit en elegantie in onze recente creatie: een hoekkeuken met een speciale koffiecorner. De fronten, gemaakt van grof gefineerd MDF eiken, ademen een natuurlijke en robuuste sfeer uit. Het 40 mm dikke keramieken blad in diep zwart voegt niet alleen een luxueus element toe, maar biedt ook duurzaamheid en gebruiksgemak.

De details maken het verschil: zwarte greeplijsten en soft-close Blumotion lades zorgen voor een naadloze bediening en strakke lijnen. De spatplinten van 125 mm hoog voegen een gestroomlijnde afwerking toe aan het geheel.

Wat deze keuken echt bijzonder maakt, zijn de slimme opbergoplossingen. Een apothekerskast en een Le-Mans kast in de hoek maximaliseren de ruimte en zorgen voor een opgeruimde uitstraling. De koffiecorner is niet zomaar een hoekje; het is een speciale plek met een zwevende zwarte bank erboven, waardoor het een uitnodigende en gezellige sfeer krijgt.

Bij Meubelmakerij den Berg gaan we verder dan standaard keukens; we creëren ruimtes die passen bij jouw levensstijl. Als je op zoek bent naar maatwerk en vakmanschap, neem dan contact met ons op. Laten we samen jouw droomkeuken realiseren!