Een van onze projecten was de realisatie van een prachtige keuken voor een gewaardeerde klant uit Liempde. Deze keuken is het perfecte voorbeeld van hoe we de landelijke sfeer kunnen benadrukken met zorgvuldig ontwerp en aandacht voor detail.

De keuken is vervaardigd uit een combinatie van matte fronten en gefineerde MDF eiken hoge kasten, een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en stevigheid. Deze subtiele details dragen bij aan de authentieke charme van de keuken en creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Een ander opvallend kenmerk van deze landelijke keuken zijn de grijplijsten in kleur van de fronten. Deze lijsten, geplaatst op deuren en laden, dienen niet alleen als functionele elementen, maar voegen ook een elegantie en karakter toe aan het ontwerp.

Om de keuken een moderne uitstraling te geven, hebben we gekozen voor een dun keramiek werkblad. Dit creëert niet alleen een elegant uiterlijk, maar biedt ook extra duurzaamheid en functionaliteit. Het keramiek werkblad is bestand tegen dagelijks gebruik en is makkelijk afneembaar

Als u op zoek bent naar een meubelmakerij die vakmanschap, creativiteit en oog voor detail combineert, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we uw maatwerk meubel kunnen realiseren.