Deze keuken is een mooi voorbeeld van ons vakmanschap en onze aandacht voor detail. We hebben ervoor gezorgd dat elk aspect van deze keuken zorgvuldig is ontworpen en vervaardigd om een elegante uitstraling te bereiken. De fronten van de keukenkasten hebben een kaderontwerp en zijn voorzien van groeven in het binnen-paneel, waardoor een subtiel reliëf ontstaat dat een vleugje karakter toevoegt aan het geheel.

Een opvallend kenmerk van deze keuken is het gebruik van hoogwaardige materialen. Het keukenblad is gemaakt van duurzaam keramiek, dat niet alleen een prachtige uitstraling heeft, maar ook bestand is tegen krassen, hitte en vlekken. Het keramische blad is afgewerkt met een cortenstalen look, wat een industrieel accent toevoegt aan het landelijke ontwerp. Deze combinatie van materialen zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling die perfect past bij de wensen van onze klant.

Bij het ontwerpen van deze keuken hebben we ook veel aandacht besteed aan de details. De grepen van de keukenkasten zijn met de hand gesmeed en zijn ontworpen in dezelfde stijl als het blad. Deze grepen voegen niet alleen functionaliteit toe, maar dienen ook als decoratieve elementen die de algehele esthetiek van de keuken versterken. Door deze stijlkeuzes en aandacht voor detail hebben we een harmonieus geheel gecreëerd dat de smaak van onze klant weergeeft

Dit project in Best is slechts een voorbeeld van ons werk en onze capaciteiten. We nodigen u uit om ons volledige portfolio te verkennen en te ontdekken wat we nog meer kunnen doen om uw dromen werkelijkheid te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van uw perfecte op maat gemaakte meubelstuk.