Voor een klant uit Haaren maakten we een prachtige hoekkeuken met kookeiland . Deze keuken is een staaltje vakmanschap op maat, waar functionaliteit en stijl elkaar ontmoeten.

De handbeschilderde paneeldeuren stelen de show, geschilderd in een opvallende blauwe tint met een subtiele eiken houtstructuur. Een eigentijdse touch die de keuken uniek maakt. De sierlijke afwerking met prachtige sierlijsten op de hoge kasten, hangkasten en ophangbanken voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Boven de landelijke oven met kookplaat prijkt een imposante schouw die niet alleen functioneel is maar ook de charme van de keuken versterkt. Het kookeiland, het kloppende hart van de keuken, heeft een speelse schuinte in het ontwerp en een ingebouwde wijnkoelkast die de ruimte een moderne twist geeft.

Bij Meubelmakerij den Berg gaan we verder dan simpelweg meubels maken; we scheppen ruimtes die een verhaal vertellen. Als je op zoek bent naar een keuken die zowel stijlvol als functioneel is, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we iets buitengewoons creëren dat past bij jouw levensstijl.