Ontdek de elegantie en het vakmanschap van onze creatie voor een klant uit Waalre. Naast een bedachterwand met MDF eiken latten en twee bijpassende nachtkastjes van MDF, professioneel gespoten in zijdeglans, hebben we ook kledingkasten op maat ontworpen.

De kledingkasten, gemaakt van MDF en beplakt met matte anti-fingerprint HPL in steengrijs, combineren functionaliteit met een strakke en moderne uitstraling. De wand bestaat uit zes kasten, elk voorzien van ledverlichting voor een helder en stijlvol effect. De spiegel, in een kader tegen de muur geplaatst, voegt een extra dimensie toe aan de ruimte en vergroot het gevoel van ruimte en licht.

De bedachterwand, vervaardigd uit hoogwaardige MDF eiken latten, zorgt voor een stijlvolle en rustgevende achtergrond voor het bed. De natuurlijke houtstructuur van het eikenhout voegt een warme, organische touch toe aan de ruimte, terwijl de lattenwand een gevoel van diepte en textuur creëert.

De bijpassende nachtkastjes zijn gemaakt van MDF en professioneel gespoten in zijdeglans, wat zorgt voor een strakke en moderne afwerking. De combinatie van de eiken lattenwand en de zijdeglans nachtkastjes zorgt voor een harmonieus geheel dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Voor deze klant maakten wij ook meerdere meubels voor de gang en woonkamer, eveneens voorzien van dezelfde mooie lattenwand van eiken. Deze kun je ook vinden onder de categorie kasten en specials.

Bij Meubelmakerij den Berg zijn we toegewijd aan het realiseren van maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en stijl. Of het nu gaat om een bedachterwand, nachtkastjes of kledingkasten, wij zetten ons in om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!