Deze keuken voor een klant uit Goirle is echt een pareltje van praktisch design en mooie looks. Onder het blad zitten greeploze kasten, gemaakt van MDF met een antraciet jasje en een handig push-to-open systeem. Een mooi strak design.

Bovenkasten en een hoge kast zijn uitgevoerd in notenfineer-MDF, met stoere zwarte grepen die het geheel een tijdloze touch geven. Het marmerlook blad is niet alleen functioneel, maar ook mooi om naar te kijken. Lekker dik en doorlopend in de achterwand, waardoor de hele keuken één geheel vormt.

Naast de strakke kasten en het indrukwekkende notenfineer-MDF, hebben we ook een solitaire oven geïntegreerd in het keukenontwerp. Boven de oven hebben we een schuine afzuigkap geplaatst, die niet alleen functioneel is maar ook een eigentijdse uitstraling geeft aan het geheel.

Om de keuken een warme en uitnodigende sfeer te geven, hebben we slimme verlichting toegevoegd onder de bovenkasten. Deze subtiele maar effectieve verlichting werpt een aangenaam licht op het werkblad, waardoor de keuken niet alleen functioneel is, maar ook gezellig.

Klein maar krachtig, deze keuken bewijst dat ook bescheiden ruimtes echte eyecatchers kunnen zijn. Ook op zoek naar uw droomkeuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.