Een van onze meest opvallende projecten was de maatwerk keukenwand met kookeiland en aangrenzende tafel die we hebben gerealiseerd voor een klant uit Den Bosch. Bij dit project wilden we een integratie van functionaliteit en esthetiek bereiken, en we zijn trots op het eindresultaat.

Het kookeiland vormt het middelpunt van de woning en biedt voldoende werkruimte voor culinaire avonturen. We hebben gekozen voor een strakke, moderne uitstraling met matzwarte fronten van FENIX plaatmateriaal. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en krasbestendigheid, waardoor het perfect is voor een keukenomgeving.

Om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, hebben we gekozen voor greeplijsten van eikenhout die perfect passen bij de kleur van de aangrenzende tafel. De aangrenzende tafel loopt naadloos door in een barretje, waardoor een gezellige eethoek ontstaat. Deze ontwerpkeuze biedt niet alleen extra zitruimte, maar zorgt ook voor een natuurlijke overgang tussen de keuken en de woonruimte.

Bij het ontwerpen van dit project hebben we nauw samengewerkt met onze klant om ervoor te zorgen dat hun ideeën en functionele behoeften werden gerealiseerd. Maatwerk is een van onze sterke punten en we hebben ervoor gezorgd dat elk detail werd aangepast aan de specifieke wensen van de klant.

Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte keuken, kasten, tafels of ander meubilair, wij staan klaar om uw wensen werkelijkheid te maken. Ons ervaren team van meubelmakers en ontwerpers staat klaar om uw ideeën om te zetten in prachtige en functionele meubelstukken die perfect passen bij uw levensstijl en smaak.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw volgende project te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met u iets buitengewoons te creëren