Onlangs hadden we het genoegen om een prachtig project uit te voeren voor een gewaardeerde klant in Liempde. We hebben een eiken bijkeuken gecreëerd die zowel functioneel als stijlvol is, met een ingebouwde wijnkoeler.

Bij Meubelmakerij den Berg begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en smaken heeft. Daarom nemen we de tijd om nauw samen te werken met onze klanten, zodat we hun visie kunnen begrijpen en vertalen naar een op maat gemaakt meubelstuk dat aan al hun verwachtingen voldoet. Voor dit specifieke project werkten we intensief samen met onze klant in Liempde om de perfecte bijkeuken te ontwerpen.

De eiken bijkeuken is een combinatie van functionaliteit en esthetiek. De greeplijst, die subtiel is geïntegreerd in het ontwerp, zorgt voor een naadloze en strakke uitstraling. Het maakt het gemakkelijk om de kastdeuren te openen zonder dat er handgrepen nodig zijn. Deze minimalistische benadering draagt bij aan de moderne en eigentijdse uitstraling van het meubelstuk.

Een van de opvallende kenmerken van deze bijkeuken is de ingebouwde wijnkoeler. Met deze ingebouwde wijnkoeler kunnen onze klanten hun favoriete wijnen (en bieren) op de perfecte temperatuur bewaren, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan hun bijkeuken hebben.

Het eikenhout dat we hebben gebruikt voor deze bijkeuken is zorgvuldig geselecteerd en met aandacht voor detail verwerkt. Hierdoor hebben we een duurzaam en tijdloos meubelstuk kunnen creëren dat jarenlang meegaat.

Onze meubelmakerij is trots op de tevredenheid van onze klanten en de positieve feedback die we ontvangen. We geloven in het bieden van uitstekende service en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Of het nu gaat om een eiken bijkeuken of een ander op maat gemaakt meubelstuk, we staan klaar om uw wens werkelijkheid te maken.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakt meubelstuk voor uw huis? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.