Welkom bij Meubelmakerij den Berg, waar vakmanschap en individualiteit samenkomen in onze laatste creatie. Speciaal voor onze klant uit Boxtel hebben we een moderne keukenwand van bijna 7 meter en een kookeiland ontworpen.

De lange keukenwand is een meesterwerk op zich, vervaardigd van MDF eiken, zwart gebeitst en mat gelakt voor een eigentijdse uitstraling. De eiken greeplijsten en Blum soft-close lades voegen niet alleen functionaliteit toe maar ook een vleugje elegantie. Het lichte luxury stone marmerlook blad, met een dikte van 20 mm, creëert een stijlvol contrast.

Zwevende banken boven het blad zijn niet alleen functioneel maar ook een visueel statement, verlicht met subtiele led spots voor een sfeervol effect. De keuken is uitgerust met een zwarte kraan en een vierkante RVS spoelbak, wat een moderne twist toevoegt aan het geheel.

Het kookeiland, ook vervaardigd van MDF eiken maar licht grijs gebeitst, harmonieert prachtig met het marmerlook blad, waardoor een naadloze overgang tussen de keukenwand en het eiland ontstaat.

Bij Meubelmakerij den Berg gaan we verder dan standaard meubels; we creëren levensstijlen. Wil je ook zo’n unieke keuken die perfect past bij jouw stijl en behoeften? Neem contact met ons op, en laten we samen iets moois maken