We hebben een prachtige moderne wandkeuken met hoge kastenwand en een bijpassend tv-meubel ontworpen voor een klant uit Boxtel, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen.

De keuken, vervaardigd van hoogwaardig MDF en professioneel gespoten in een eigentijdse zandkleur, straalt moderniteit uit. Het greeploze design, mogelijk gemaakt door greeplijsten, creëert een naadloze en strakke uitstraling. Met vlakke deuren en soft-close lades biedt de keuken niet alleen een esthetische, maar ook een functionele ervaring.

Het pronkstuk van de keuken is het prachtige zwart marmerlook blad, dat niet alleen functioneert als werkblad maar ook als spatwand over de gehele breedte. Dit zorgt voor een luxueuze en tijdloze uitstraling.

Het bijpassende tv-meubel, vervaardigd van hetzelfde hoogwaardige materiaal en in dezelfde moderne zandkleur gespoten, sluit naadloos aan bij de stijl van de keuken. Met open vakken en greeploze soft-close lades biedt het tv-meubel zowel functionaliteit als elegantie.

Bij Meubelmakerij den Berg streven we ernaar om dromen werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een keuken, tv-meubel of ander maatwerk meubelstuk, wij zetten ons in om aan al jouw wensen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!