Voor deze klant hebben we een moderne keukenwand met een kookeiland gerealiseerd, die zowel functioneel als esthetisch aanspreekt. De keukenwand is ontworpen om perfect in de ruimte te passen en biedt de klant een moderne en praktische keukenoplossing.

Een opvallend kenmerk van deze keukenwand is de rij van drie geïntegreerde ovens. Deze zijn subtiel in de wand verwerkt en zorgen voor een strakke en minimalistische uitstraling. Het geeft de klant de mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden.

Het kookeiland is een blikvanger op zichzelf, met een zwevend blad rondom dat een gevoel van ruimtelijkheid creëert. Dit elegante ontwerp zorgt voor een mooie overgang tussen de keuken en de woonruimte, waardoor een open en uitnodigende sfeer ontstaat. Het zwevende blad biedt tevens extra werkruimte en is perfect om gezellig rond te verzamelen tijdens het koken.

De fronten van zowel de keukenwand als het kookeiland zijn vervaardigd uit hoogwaardig MDF en vervolgens prachtig gespoten. Bovendien zijn alle kasten en lades voorzien van greeplijsten, die niet alleen een stijlvolle afwerking bieden, maar ook een praktische oplossing zijn voor het moeiteloos openen en sluiten van deuren en laden.

Of het nu gaat om het creëren van keukens, woonkamermeubels of maatwerkoplossingen voor andere ruimtes, ons team staat klaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën te bespreken en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.