Ontdek de verfijning en functionaliteit van onze creatie voor een klant uit Berkel-Enschot: een prachtige maatwerk keukenwand met schier-kookeiland.

De keuken is vervaardigd van donker MDF eiken fineer, wat een warme en moderne uitstraling geeft. Het licht composiet blad, Venturo Nero van 20mm dik uit de Just-line, vormt een elegant contrast en biedt zowel duurzaamheid als stijl. Het kookeiland is voorzien van een praktische greeplijst, en de lades en deuren zijn uitgerust met soft-close Blumotion, wat zorgt voor een soepele en stille sluiting.

De keukenwand is ontworpen met strakke, vlakke deuren en zonder grepen, waardoor een naadloze en moderne look ontstaat. Dit minimalistische ontwerp benadrukt de hoogwaardige materialen en vakmanschap die in elke keuken worden verwerkt.

Bij Meubelmakerij den Berg zijn we toegewijd aan het creëren van maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en stijl. Of het nu gaat om een keuken, een meubelstuk of een complete interieurinrichting, wij zetten ons in om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!