Ontdek de verfijnde en consistente stijl van onze nieuwste creatie voor een klant uit Waalre: een prachtige maatwerk TV-haardkast met lattenwand van MDF eiken, gecombineerd met een 20mm dik blad van Luxury Stone in marmerlook Nero Marquina met glans. Deze stijlvolle combinatie zorgt voor een elegante en moderne uitstraling in de woonkamer.

Naast de TV-haardkast hebben we voor dezelfde klant een bijpassende lattenwand van MDF eiken in de keuken ontworpen, voorzien van een uitstekend blad. Deze lattenwand brengt een uniforme en eigentijdse sfeer in de keuken, waardoor de ruimte zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk wordt.

Verder hebben we een garderobekast in de hal gerealiseerd, eveneens met een MDF eiken lattenwand, die zorgt voor een samenhangend geheel bij binnenkomst. Tot slot hebben we een portaal van lattenwand bij de voordeur gemaakt, waardoor de stijl van het interieur al bij de entree begint en een uitnodigende uitstraling biedt.

Voor deze klant maakte wij ook een kledingkast in de slaapkamer en een bed achterwand met latten inclusief nachtkastjes in dezelfde stijl. Deze kun je bekijken onder het kopje kasten en specials.

Bij Meubelmakerij den Berg zijn we toegewijd aan het creëren van maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en stijl. Of het nu gaat om een TV-haardkast, keukenwand, garderobekast of portaal, wij zetten ons in om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!