Dit project is een op maat gemaakt vrijstaand tv-meubel met een indrukwekkende twist: een geïntegreerde lift voor de televisie.

Onze vakmensen hebben met zorg en precisie gewerkt aan dit meesterwerk van functionaliteit en design. De tv, subtiel verborgen in het elegante kader, wordt moeiteloos onthuld dankzij de het liftmechanisme. Dit staaltje technische vernuftigheid verheft niet alleen de televisie, maar ook de algehele kijkervaring naar een nieuw niveau.

Het eiken is mat afgelakt, hierdoor krijgt het meubel een strakke en eigentijdse uitstraling die naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. Maar het oog voor detail gaat verder dan enkel het visuele aspect. Het materiaal is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en robuust, wat zorgt voor een meubelstuk dat jarenlang meegaat.

De tv-kast zelf is gemaakt van MDF met een prachtig eiken fineer, dat vervolgens is afgewerkt met een matte lak. Dit zorgt voor een subtiele maar warme houten textuur die het meubel een tijdloze uitstraling geeft. Het samenspel van materialen en afwerkingen creëert een harmonieus geheel dat de aandacht trekt en tegelijkertijd naadloos in elke ruimte past.

Als u op zoek bent naar een meubelstuk dat zowel functionaliteit als esthetiek combineert, staan wij klaar om uw idee werkelijkheid te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van maatwerkmeubelen in uw interieur.