Bij Meubelmakerij den Berg zetten we ambacht en maatwerk centraal, en dat werd opnieuw prachtig geïllustreerd in ons recente project voor een gewaardeerde klant uit Liempde. Met toewijding hebben we een adembenemend wastafelmeubel op maat gecreëerd, dat nu als een juweel tussen twee muren prijkt.

Dit meubelstuk is vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd gefineerd eikenhout, wat niet alleen een tijdloze schoonheid toevoegt, maar ook een warme en uitnodigende sfeer creëert. De matte lakafwerking benadrukt de natuurlijke textuur van het hout en zorgt voor een subtiele elegantie die perfect past bij de esthetiek van de ruimte.

Dit prachtige wastafelmeubel wordt gevormd door het donkere composieten blad en de achterwand. Deze keuze in materialen voegt een modern tintje toe aan het geheel. Met zorgvuldig vakmanschap hebben we gezorgd voor een naadloze overgang van het composieten blad en de achterwand, wat een gestroomlijnde en strakke uitstraling oplevert.

Praktisch en stijlvol gaan hand in hand bij dit wastafelmeubel. Zes ruime lades, voorzien van een eiken greeplijst, bieden voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden. Bovenop het composieten blad staan twee prachtige porseleinen witte ronde kommen. Deze subtiele toevoeging zorgt voor een contrastrijk element en een gevoel van luxe.